Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

 

Kestopuu mitallistettu vihreä 48X148X6000 mm sormijatkettu

Alkuperäinen hinta oli: 5,20 €.Nykyinen hinta on: 4,30 €./m
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 21014
Tarjous!

Pituus 6000 mm

Karkeahöylätty kyllästetty täysisärmäinen sormijatkettu vihreä kestopuu. Kyllästysluokka A


Kuvaus

Kestopuu vihreä 48x148x6000 sormijatkettu on A-luokkaan kyllästetty kestopuu soveltuu muun muassa maa-, betoni- tai vesikosketuksessa oleviin rakenteisiin kuten runkoon, perustuksiin ja erilaisiin tukirakenteisiin. Kestopuuta ei kuitenkaan suositella käytettäväksi sisätiloissa tai kaivojen lähellä, tai muualla missä se voisi olla kosketuksissa juomaveteen. Kyllästetty puutavara kestää 3-5 kertaa kauemmin ulkokäytössä kuin kyllästämätön puu.

Kestopuu vihreä 48x148x6000 mm lankun sormijatkos mahdollistaa sen pysymisen suorana. Jotta lankut säilyisivät suorina, tulisi ne varastoida suoralla alustalla hyvin pinkattuna.

Kyllästetyn puutavaran kiinnityksessä suositellaan käytettäväksi kiinnikkeitä, ruuveja ja nauloja, jotka kestävät kyllästysaineiden sisältämien metallisuolojen ja kosteiden käyttöolosuhteiden aiheuttamat korroosiovaikutukset. Säälle alttiissa tai muuten kosteissa tiloissa tulisi käyttää ruostumattomasta tai haponkestävästä teräksestä valmistettuja kiinnikkeitä, ruuveja ja nauloja.

Lisätietoa painekyllästetyn puun käytöstä voit lukea kestopuu.fi -sivustolta.

Katso myös muut kestopuu – tuotteemme.

Lisätiedot

koko

48x148x6000

materiaali

mänty

pintakäsittely

kyllästetty

väri

vihreä

paino

4,6 kg/m

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi

kysy-ensin-puutoimesta