Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

 

Juhannus 2024:

to  20.6.   7 – 18

pe  21.6.   Suljettu

la  22.6.   Suljettu

Aitalaudat, rimat ja lankut

Aitalaudat, rimat ja lankut - tuotteemme, kuten muutkin tuotteemme toimitamme tarvittaessa kohteeseen. Noutaessasi tuotteet Ylöjärven myymälästämme, voit myös lainata meiltä peräkärryn! Katso lisää monipuolisista palveluistamme.

 

Onko ulkoverhous- tai aitaprojektia tiedossa?
Kysy ensin Puutoimesta! Ja kannattaakin kysyä. Puutoimi ennakoi eduksesi valtavilla ennakko-ostoehdoilla, siksi voimme myydä edullisesti.

Sivustomme kautta voit laittaa tarjouspyynnön, varmistaa saatavuuden sekä tilata tuotteet vaikka suoraan kotisohvalta. Jos haluat tarjouksen esim. haluttuun sävyyn pohja- tai pintamaalatusta ulkoverhoustuotteesta, laita tarjouspyyntö meille!

Toimitukset kohteeseen onnistuu sekä peräkärryn voit lainata meiltä. Lainakärryistämme löytyy myös 1 kpl n. 2000 kg kantava jarrullinen peräkärry.

Ennakoi – Säästät!

Reiska
25.5Created with Sketch.EtusivuTuotekategoriatUlkoverhoustuotteetAitalaudat, rimat ja lankut

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi