Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

 

Juhannus 2024:

to  20.6.   7 – 18

pe  21.6.   Suljettu

la  22.6.   Suljettu

Ulkoverhouslauta 20X120 mm HSP 3-sivun pintamaalattu valkoinen

1,95 /m
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 41008

Kuvaus

Hienosahattu, pyöristetyin reunoin varustettu ulkoverhouslauta. Tuote on pohja- sekä pintamaalattu kolmelta sivulta, taustapuoli on maalaamaton, ja siinä on urat tuotteen vääntyilemisen ehkäisemiseksi. Puutoimelta löydät myös pintamaalattua aitalautaa, joka on kaikilta neljältä sivulta hienosahattu, eikä siinä ole uria.

Pohjamaali, Teknol 1881, on vesiohenteinen alkydimaali, joka sisältää puunsuoja-ainetta. Pintamaali Nordica Eko 3330 on vesiohenteinen akrylaattipohjainen puolihimmeä ulkomaali, jonka säänkestävyys on erinomainen. Maalien valmistaja on Teknos Oy. Pintamaalattu tuote vaatii vielä yhden maalauskerran asennuksen jälkeen, jotta saavutetaan riittävä peittävyys.

Lisätiedot

koko

21×120

materiaali

kuusi

pintakäsittely

pintamaalattu

väri

valkoinen

profiili

HSP

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi