Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

 

Ulkoverhouspaneeli UTS 23X120 mm puuvalmis

2,15 /m
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 40299

Laadukas ja näyttävä ulkoverhouspaneeli UTS profiililla, jonka siisti hienoharjattu pinta mahdollistaa tuotteen soveltumisen ulkoverhouksen lisäksi loistavasti myös sisätilojen panelointiin.

Menekki: 9,09 m/m² + n. 10% hukkavara

ovh. n. 19,60 €/m²


Kuvaus

Puuvalmis ulkoverhouspaneeli UTS-profiililla, joka on moderni täysiponttinen ja suorareunainen profiili. UTS-profiili oli suosittu ulkoverhouspaneeli useassa Loviisan asuntomessujen 2023 kohteissa, jossa UTS paneelia oli  käytetty niin ulko- kuin sisäverhouksissakin.

Paneelin siisti hienoharjattu pinta antaa hyvän tarttumapinnan pintakäsittelyaineille. Puuvalmis ulkoverhoustuote kannattaa pintakäsitellä mahdollisimman pian, esimerkiksi ennen asennusta kerran ja asennuksen jälkeen loput kaksi kertaa. Ulkoverhouksessa UTS-profiilin paneeli suositellaan asennettavaksi pystysuunnassa, jotta sadevesi ei jää pontin reunaan. Sisäverhouksessa paneeli voidaan asentaa joko pysty- tai vaakasuuntaan.

Tuote on saatavissa toimitusmyyntinä päätypontattuna, tilaus sävyyn pohjamaalattuna sekä valmiiksi asennusvalmiiksi pintamaalattuna ja piilonaulapontilla. Lisätietoja tuotteesta ja saatavissa olevista toimitusmyyntituotteista saat myynnistämme.

Lisätiedot

koko

23×120 mm

materiaali

kuusi

pintakäsittely

käsittelemätön

väri

kuusi

profiili

UTS

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi

kysy-ensin-puutoimesta