Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

 

Ulkoverhouspaneeli UYV 23X120 mm puuvalmis

2,10 /m
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 40298

Paneelin hyötyleveys 108 mm.

Menekki: 9,26 m/m²

ovh. n. 19,50 €/m²


Kuvaus

Tällä klassisella UYV-profiililla  (Ulkoverhouspaneeli / Yksiponttinen / Viistetyt reunat) varustetulla ulkoverhouspaneelilla voit toteuttaa ulkoseinien vaaka- ja pystypaneloinnin helposti. Useimmat talopakettitoimittajat suosivat yksiponttisia paneeleita, sillä seinäelementit paneloidaan usein tason päällä, jossa avopontti mahdollistaa nopean asennuksen. Yksiponttisia/avoponttisia paneeleita voidaan käyttää myös työmaaolosuhteissa suoraan seinään asennettaessa. UYV-profiili on hiukan UTV-profiilia nopeampi asentaa.

UYV ulkoverhouspaneelin pinta on karhennettu hienoharjaamalla hyvän maalitartunnan maksimoimiseksi. Valmis ulkoverhous näyttää kauniilta ja on miellyttävä pintakäsitellä. Tämä tuote on puuvalmis, eli tuote vaatii pintakäsittelyn! Pintakäsittelyyn suosittelemme puunsuoja-ainetta tai maalia halutun sävyn mukaan. Suosittelemme myös tuotteen pohjamaalaamista ennen asennusta, jonka jälkeen pinta saattaa vaatia kaksi käsittely kertaa riittävän peittävyyden varmistamiseksi.

Lisätiedot

koko

23×120

materiaali

kuusi

pintakäsittely

käsittelemätön

väri

kuusi

profiili

UYV

paino

1,20 kg/m

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi

kysy-ensin-puutoimesta