Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

 

Ulkoverhouspaneeli UTV 23X145 mm pohjamaalattu harmaa 617X

2,70 /m
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 40332

Paneelin hyötyleveys 135 mm.

Menekki: 7,41 m/m²

ovh. n. 20 €/m²


Kuvaus

Tällä klassisella UTV-profiililla  (Ulkoverhouspaneeli / Täysiponttinen / Viistetyt reunat) varustetulla ulkoverhouspaneelilla voit toteuttaa ulkoseinien vaaka- ja pystypaneloinnin helposti.

UTV ulkoverhouspaneelin pinta on karhennettu hienoharjaamalla hyvän maalitartunnan maksimoimiseksi. Valmis ulkoverhous näyttää kauniilta ja on miellyttävä pintakäsitellä. Tämä tuote on pohjamaalattu vesiohenteisella alkydimaalilla Teknol 1881, joka antaa paneelille hyvän suojan. Tuote on myöhemmin maalattavissa päälle halutulla sävyllä rakennusaikataulun mukaisesti, esimerkiksi keväällä. Pinta saattaa vaatia kaksi käsittely kertaa riittävän peittävyyden varmistamiseksi.

Vinkki! Tuote on saatavissa toimitusmyyntinä myös valmiiksi maalattuna, piilonaula-/pääpontilla haluttuun sävyyn. Kysy lisää ja pyydä tarjous myynnistämme!

Lisätiedot

koko

23×145

materiaali

kuusi

pintakäsittely

pohjamaalattu Teknol 1881

väri

harmaa 617 X

profiili

UTV

paino

1,25 kg/m

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi

kysy-ensin-puutoimesta