Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

 

Juhannus 2024:

to  20.6.   7 – 18

pe  21.6.   Suljettu

la  22.6.   Suljettu

Ulkoverhouspaneeli UTW 23X145 mm pohjamaalattu vaaleanharmaa 617X

2,70 /m
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 41045

Kuva tulossa!

 

UTW profiilin ulkoverhouspaneelit asennetaan yleensä vaakasuunnassa.

Hyötyleveys: 123 mm

Menekki: 8,13 m/m²

ovh. n. 22 €/m²


Kuvaus

UTW 23×145 mm vaalean harmaaksi pohjamaalattu moderni täysipontillinen ulkoverhouspaneeli samaan suuntaan viistetyllä UTW profiililla. Tuote on valmistettu kotimaisesta kuusesta, joka kestää hyvin Suomen vaihtelevia sääolosuhteita. Tuote on tarkoitettu asennettavaksi vaakasuunnassa, jolloin paneelin naarasponttiin syntyy niin sanottu tippanokka.

Paneelin pinta on karhennettu hienoharjaamalla hyvän maalitartunnan maksimoimiseksi. Valmiina ulkoverhous näyttää suoraviivaisen modernilta. UTW-profiili jättää normaalia kapeamman pontinraon valmiiseen pintaan. Tuote on valmiiksi pintakäsitelty vaaleanharmaalla pohjamaalilla, joka sisältää valmiiksi puunsuoja-/home-estoaineen. Valmiin pohjamaalin ansiosta tuote voidaan pintakäsitellä yleisimpien värikarttojen peittäviin sävyihin. Vaalean sävyinen pohjamaali mahdollistaa myös valkoisen tai vaalean pintakäsittelyn tuotteelle. Valmiiksi pohjamaalatun tuotteen etu on, että se voidaan asentaa ilman irtolautojen ja/tai ponttien maalausta. Ensimmäinen pintakäsittely tehdään asennuksen jälkeen valmiiseen seinäpintaan.

Ohjeistus täydelliseen ulkoverhouksen pintakäsittelyyn on pohjamaali + 2 x pintamaalaus.

Lisätiedot

koko

23×145

materiaali

kuusi

pintakäsittely

pohjamaalattu

väri

vaalean harmaa 617X

profiili

UTW

paino

1,5 kg/m

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi