Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma-pe 7 – 18

la 9 – 15

 

 

Toimitusmyynti

Ulkoverhouspaneeli UTW 23X145 mm

0,00 
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: TILAUSTUOTE

Toimitusmyyntituote

Ulkoverhospaneeli UTW profiililla. Paneeli on tilattavissa puuvalmiina sekä valmiiksi pohja- tai pintamaalattuna haluamaasi sävyyn. Tuote on tilattavissa myös piilokiinnityspontilla sekä päätypontattuna.

Puutoimi Oy on Kuhmon AA-Puun jälleenmyyjä. Katso lisää vaihtoehtoja ja tietoja ulkoverhoustuotteista.

Lisätietoja tuotteesta ja toimitusajoista voit tiedustella myynnistämme joko puhelimitse tai tarjouspyynnöllä tuotesivulta. Muistathan mainita tarjouspyynnössä millaisella pintakäsittelyllä haluaisit tuotteesta tarjouksen, sekä haluatko tuotteen pääty- ja piilonaulapontilla vai ilman.

Tuotteen menekki: 8,13 m/m²

Piilonaulapontilla menekki: 8,70 m/m²

 


Kuvaus

Moderni täysipontillinen ulkoverhouspaneeli samaan suuntaan viistetyllä UTW profiililla. Paneeli on valmistettu kotimaisesta kuusesta, joka kestää hyvin Suomen vaihtelevia sääolosuhteita. Tuote on tarkoitettu asennettavaksi vaakasuunnassa, jolloin paneelin naarasponttiin syntyy niin sanottu tippanokka.

Paneelin pinta on karhennettu hienoharjaamalla hyvän maalitartunnan maksimoimiseksi. Valmiina ulkoverhous näyttää kauniilta ja on miellyttävä pintakäsitellä. Tuote voidaan pintakäsitellä yleisimpien värikarttojen peittäviin sekä kuultaviin sävyihin. Tuotteen homesuojausta voidaan parantaa pohjalle levitettävällä teollisella puunsuoja-aineella.

Paneeli on mahdollista tilata pääty- sekä piilonaulapontillisena. Tuotteen päätyponttaus helpottaa ja nopeuttaa tuotteen asennusta, sillä panelointia voidaan jatkaa suoraan ja siististi  ilman koolausta ja samalla asennuksesta syntyvä hukka pysyy mahdollsimman pienenä.  Piilonaulapontin avulla puolestaan  saavutetaan viimeistelty ja kestävä lopputulos, jossa naulat jäävät piiloon, ja asennusjälki on siisti ja huomaamaton.

Kun valitset valmiiksi maalatun ulkoverhoustuotteen piilonaulapontilla, niin asennuksen jälkeen seinäpinnat ovat paneloinnin suhteen valmiita. 

Katso tuotteen piilokiinnitysohje tästä!

 

Lisätiedot

koko

23×145

materiaali

kuusi

profiili

UTW

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi