Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma-pe 7 – 18

la 9 – 15

 

 

Vinorima 42X42/32 mm pohjamaalattu harmaa

1,95 /m
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 40321

Harmaaksi pohjamaalatulla vinorimalla viimeistelet mm. terassin näkösuojan, aidan tai roskakatoksen.

Varastopituus 4500 mm


Kuvaus

Vinorima 42×42/32 mm pohjamaalattu harmaa on hienosahattu kuusesta valmistettu rima, jolla viimeistelet esimerkiksi terassin aidat tai roskakatoksen. Säätelemällä vinorimojen välistä rakoa, pystyt vaikuttamaan rimoituksen läpinäkyvyyteen. Mitä suurempi väli rimojen välillä on, sitä avaramman näköyhteyden annat. Rimoituksella voi luoda myös helposti persoonallisia yksityiskohtia talosi julkisivuun.

Ulkokäytössä pohjamaalattujen vinorimojen lopullinen pintakäsittely suositelaan tehtäväksi noin puolen vuoden aikana asennuksesta. Lisätietoja tuotteelle soveltuvista pintakäsittelyaineista saat myyjiltämme.

Vinorimat suositellaan kiinnitettäväksi 4,8×75 mm RST ruuvilla.

Vinorimat on nipuettu 4 kpl kelmunippuihin. Näin rimat pysyvät varastoinnin ajan suorina ja puhtaina. Kiinnitä nipuista vapautetut kappaleet mahdollisimman nopeasti.

Lisätiedot

koko

42×42/32

materiaali

kuusi

pintakäsittely

maalattu

väri

harmaa

profiili

vinorima

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi