Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

Hyvä tietää puu-ulkoverhouksesta

Hyvä tietää puu-ulkoverhouksesta

Pohjamaalattu ulkoverhoustuote suositellaan maalattavaksi lopulliseen sävyyn viimeistään noin puolen vuoden kuluttua asennuksesta. Pohjamaalattujen tuotteiden päälle suositellaan kahta pintakäsittelykertaa. Valmiiksi pohjamaalattu paneeli on jo ponteistaan käsitelty. Tällöin paneelin lämpöeläminen valmiissa pinnassa ei paljasta ikäviä maalittomia raitoja. Puunsuojat eivät sovellu pohjamaalatun tuotteen päälle. Pohjamaalatut tuotteet on käsitelty vesiohenteisilla pintakäsittelyaineilla.

Muistathan, että toimitamme ulkoverhouspaneelit, räystäs-, ja aitalaudat myös sävytettyinä omaan sävyyn. Sävytysvaihtoehdot: kuultavat puunsuojat, pohjamaalaus, pohja- ja yksi pintamaalikerros. Pohja + pintamaalatut tuotteet suositellaan käsiteltäväksi viimeistään n. 18 kk kuluttua asennuksesta. Ulkoverhouspaneelit on mahdollista toimittaa myös täysin valmiiksi sävyyn pintakäsiteltynä, piilonaulapontilla! Tuote on pohjamaalattu ja kahdesti pintamaalattu. Eli heti valmista seinäpintaa, samoilta telineiltä, mikäs sen näppärämpää.

Valikoimissamme on runsaasti puuverhoustuotteita, puuvalmiina, pohjamaalattuna, pohja + pintamaalattuna. Myös vinorimat viimeistelyyn 42×42/32 mm puuvalmis, pohjamaalattu valkoinen ja RR23 harmaa, sekä 42×42 hienosahattu rima puuvalmis ja pohjamaalattu valkoinen.

Tästä ulkoverhoustuotteisiimme!

 

Rakentavin terveisin

Puutoimen väki

25.5Created with Sketch.EtusivuUutisetHyvä tietää puu-ulkoverhouksesta