Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma-pe 7 – 18

la 9 – 15

 

 

Saunapenkki tervaleppä Moderna 760x400x450 mm

155,00 /kpl
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 64150

Valmiiksi kasattu tervaleppä saunapenkki.

 


Kuvaus

Tervalepästä valmisettu saunapenkki, jonka päälilaudat ovat 28×90 mm tervaleppälautaa modernisti ”vesiputous” tyylillä jiiriliitoksin liimattu. Jalat ovat myöskin liimattu U-muotoon siistillä jiiriliitoksella. Saunapenkin korkeus on 450 mm. Penkki on kasattu kosteudenkestävällä liimalla ja siinä on kestävä liitosrakenne. Jokeisessa jalassa on säätöjalat, joten saat penkin lattiakaadoista huolimatta vaateriin.

Voit käyttää tuotetta myös saunassa. Kiinteän alalauteen päällä olevat liikutettavat saunapenkit antavat tilaan variaatioiden mahdollisuuden, riippuen esimerkiksi saunojien määrästä.

 

 

Lisätiedot

leveys

760 mm

korkeus

450 mm

syvyys

400 mm

materiaali

tervaleppä

väri

tervaleppä

soveltuu saunaan

kyllä

Saatat myös pitää...

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi