Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma-pe 7 – 18

la 9 – 15

 

Suodatinkangas Lektex 5x10m 50 m²

45,00 /pkt
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 86066

Maanrakennuskangas tunnetaan myös suodatinkankaana. Se on erittäin monikäyttöinen materiaali pihan kivitöihin ja puutarhanhoitoon. Paketissa 50 m² kangasta.


Kuvaus

Lektexin maarakennuskangas kestää hyvin kuormitusta ja kulutusta. Se soveltuu erinomaisesti vesirakentamiseen, rakennusten pohjarakenteisiin, viher- ja maisemarakentamiseen sekä puutarhanhoitoon. Kankaaseen ei muodostu vesitaskuja korkean vedenläpäisykykynsä ansiosta. Maanrakennuskangas erottelee, suodattaa ja kuivattaa maakerroksia samalla suojaten, tasapainottaen ja vahvistaen rakenteita.

Lektexin maanrakennuskangas valmistetaan neulaamismenetelmällä jatkuvakuituisesta polypropeenista ilman kemiallisia lisäaineita. Näin kankaasta saadaan tasapaksu, karheapintainen ja fysikaalisilta ominaisuuksiltaan juuri optimaalinen maarakentamisen tarpeisiin. Lektexin maarakennuskankaan käyttöluokitus on N1 (NorgeoSpec-2002 mukaisesti).

 

Lisätiedot

koko

5×10

materiaali

polypropeeni

väri

musta

Saatat myös pitää...

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi