Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

 

Juhannus 2024:

to  20.6.   7 – 18

pe  21.6.   Suljettu

la  22.6.   Suljettu

Lämpökäsitelty haapapaneeli 15X190 mm STS/5

17,70 /m
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 63146

Varastossa 25.7.2023 pituuksia 2100 ja 2400 mm.

Suorareunainen paneeli saunaan ja muuhun sisustamiseen 5 mm ponttiraolla. Suosittelemme tuotteelle parafiiniöljy käsittelyä.

Valmistaja: Pieksäwood

Menekki: 5,55 m/m²

ovh. n. 98,25 €/m²

Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 8 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Kuvaus

Lämpökäsitelty haapapaneeli STS profiililla on näyttävä leveä tasasävyinen saunapaneeli. STS-profiilin 5 mm valoura tarkoittaa asennettujen paneelien väliin jäävän raon leveyttä. 190 mm leveässä paneelissa 5 mm valoura on sopusuhtainen ja moderni.  Asiakkaamme ovat valinneet tämän tuotteen saunojensa seinä ja kattoverhouksiin, sekä pesuhuoneiden kattoihin. Leveällä paneelilla työ edistyy vauhdikkaasti ja valmis pinta on näyttävän massiivinen. Silkkinen pinta ja lämpökäsittelystä syntyvä aistikas paahteinen tuoksu kruunaavat saunakokemuksen.

Lämpökäsittely antaa puulle läpeensä kauniin ruskean tunnelmallisen sävyn ja tekee puusta mitta- ja muotopysyvää. Eli juuri näiden ominaisuuksien vuoksi tämä ohut, mutta leveä paneeli pysyy vuodesta toiseen ryhdissä ja mahdolliset saumakohdat siisteinä.

Lisätiedot

koko

15×190

materiaali

lämpöhaapa

soveltuu saunaan

kyllä

väri

lämpöhaapa

profiili

STS

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi