Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

ma-pe 7 – 18

la 9 – 15

 

Rimapaneeli Witka Wood SOUL 4 20X100 mm koivu natural

9,40 /m
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 67175

Tuotteen pituus vaihtelee, varmista pituus myynnistämme.

Soveltuu sisustukseen, kosteiden tilojen kattopanelointiin ja saunoihin (suojattava saunoissa saunavahalla tai saunasuojalla).

Paketissa 6 kpl paneeleita.

Menekki 12,66 m/m²

ovh. n. 119,00 €/m²

Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 6 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Jalopuisten tuotteiden toimituksissa ei tehdä esipätkintää, vaan jalopuiset tuotteet myydään täysimittaisina myyntierinä. (Jalopuutuotteet: saarni, tammi, koivu)

Kuvaus

Witka Wood SOUL 4 koivupaneeli on massiivipuinen sisustuspaneeli.

Pyöreämuotoisen pehmeää ilmettä luovan SOUL 4 sisustuspaneelin löydät varastostamme käsittelemättömällä natural pinnalla. SOUL-profiili on muotoilultaan erittäin trendikäs, tämä profiili erottuu edukseen kilpailevista pyöreän muotoisista sormipaneeleista. Pääset ihasteemaan tätäkin tuotetta myymälämme Showroomissa. Läpinäkyvällä mattalakalla käsiteltynä tai petsattuna valkoiseen, mustaan, harmaaseen ja ruskeaan voi tilata kauttamme projektieränä. Puun luonteeseen kuuluu värivaihtelu, joita ilmenee myös sävytetyissä tuotteissa. Väri voi muuttua myös ajankuluessa, sillä puu on luonnollinen materiaali, johon vaikuttaa pinnan kutultus ja UV- säteiden vaikutus. SOUL 4 paneeli sopii sekä seinä- että kattopaneeliksi ja sen voi asentaa pysty- tai vaakasuuntaan. Paneelin laadusta kertoo sen materiaalina käytetty jalopuu, sekä sen paksuus. Paneeli on 20mm paksua, joka tekee siitä tukevan ja helpon käsitellä. Kaikki Witka Wood sisustuspaneelit valmistetaan Hollolassa. Valmistajana Novo Wood. Tuoteperheen suunnittelija Ville Witka.

Paneelin pituudet vaihtelevat puulajin ja saatavuuden mukaan, jonka vuoksi pituus on vahvistetaan aina tilaus hetkellä.

Paneelin menekki on 12,66 m/m². Witka Wood tuotteet ovat piilokiinnitettävä. Kiinnitykseen suositellaan dyckert- tai hakasnaulainta. Paneeli ei ole päätypontattua, jonka vuoksi päät tulee tasata asennusvaiheessa. Tämä kannattaa huomioida määrälaskennassa. Suosittelemme tilaamaan paneelia noin 10-15 % ylimääräistä hukan varalta.

Tuote soveltuu kosteiden tilojen kattopanelointiin ja saunaan (suojattava saunoissa saunavahalla tai saunasuojalla). Käytäthän kosteissa tiloissa ja saunoissa RST- / A2- ruostumattomia kiinnitystuotteita. WITKA WOOD- asennusohje

Lisätiedot

koko

20×100

materiaali

koivu

pintakäsittely

puuvalmis

väri

koivu

profiili

Rimapaneeli, valeura

Saatat myös pitää...

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi