Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

Sisustuspaneeli AAVA 15x220x2050 mm Beach hiekkaranta

119,00 /pkt
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 67271

Siparila AAVA sisustuspaneeli on pää- ja piilonaulapontattu leveä mäntypaneeli kuivien sisätilojen panelointiin. Myynti 5 kpl paketein.

Riittoisuus: 2,1 m²/pkt.

Menekki: 4,88 m/m²

ovh. n. 56,70 €/m²

 

Tuote on nähtävillä Showroomissamme. Tule ja ihastu!

Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 8 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Kuvaus

Siparila AAVA Beach Hiekkaranta on liimatusta männystä valmistettu sisustuspaneeli, joka sopii käytettäväksi niin seinä- kuin kattopaneelina kodin kaikissa kuivissa tiloissa.

AAVA-paneelit luovat leveän profiilinsa sekä hillittyjen sävyjensä avulla asennettavaan sisätilaan maanläheistä rauhaa. Paneelin leveä profiili tekee siitä myös hyvin tyylikkään, oli käyttökohteena sitten yksi tehosteseinä tai koko tilan sisustaminen.

Paneelin piilonaulapontin ansiosta asennusjälki on siisti ja huomaamaton. Paneelin pääpontti puolestaan auttaa vähentämään hävikkiä ja saat pitkistä paneloitavista pinta-aloista siistit kun päätyjatkokset ovat ryhdikkäät.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Sisustuspaneeli AAVA 15x220x2050 mm Beach hiekkaranta Instagramissa

Lisätiedot

koko

15x220x2050 mm

materiaali

mänty

pintakäsittely

maalattu

väri

hiekka

soveltuu saunaan

ei

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi