Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma-pe 7 – 18

la 9 – 15

 

Ulkoverhouslauta 23X145 mm HSP pohjamaalattu valkoinen

2,90 /m
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 40329

Kuvaus

Hienosahattu, pyöristetyin reunoin varustettu ulkoverhouslauta räystäslaudaksi tai otsalaudaksi. Tuote on pohjamaalattu kolmelta sivulta, taustapuoli on maalaamaton, ja siinä on urat tuotteen vääntyilemisen ehkäisemiseksi. Pohjamaalina on käytetty puunsuoja-ainetta sisältävää vesiohenteista alkydimaalia.

Teollisesti pohjamaalatut laudat vaativat asennuksen jälkeen vielä kaksi pintamaalauskäsittelyä, ensimmäinen pintamaalauskerta suositellaan tehtäväksi mahdollisimman pian, viimeistään 6 kk:n kuluttua asennuksesta ja toinen käsittelykerta viimeistään 12 kk:n kuluttua.

Lisätiedot

koko

23×145

materiaali

kuusi

pintakäsittely

pohjamaalattu

väri

valkoinen

profiili

HSP

paino

1,6 kg/m

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi