Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

 

Puuruuvi WAF 6×80 mm CorrSeal C4

29,00 /pkt
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 91951

100 kpl/pkt. CorrSeal C4 pinnoite.


Kuvaus

Puuruuvi WAF on karkaistusta hiiliteräksestä valmistettu ulko- ja sisätiloihin tarkoitettu ruuvi, jonka pintakäsittelynä on käytetty Silver CorrSeal C4.  Ruuvin kannan suuren halkaisijan ansiosta asennukseen saadaan korkea puristusvoima. Kuituterällä varustetun kärjen ansiosta ruuvausmomentti on alhainen, joka puolestaan vähentää puun halkeiluvaaraa. Ruuvinkannan alapuoli on muotoiltu siten, että se sopii myös palkki- ja pilarikenkien asennukseen.

Yli 70 mm:n ruuveissa on tavallisen puukierteen jälkeen ylimääräinen jyrisinkierre, joka helpottaa pitkien ja paksujen ruuvien kiinnitystä.

Lisätiedot

koko

6×80

materiaali

CorrSeal

kpl/pkt

100

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi

kysy-ensin-puutoimesta