Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma-pe 7 – 18

la 9 – 15

 

Mäntypaneeli 15X95X3280 mm STS VM/EM pääpontattu

78,00 /pkt
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 60029

Päätypontattu ja piilonaulattava mäntypaneeli STS/4 profiililla. = Suorareunainen sisäverhouspaneeli n. 4 mm ponttiraolla. Myynti täysin paketein (8 kpl/pkt).

Menekki n. 12,35 m/m²

Riittoisuus: 2,12 m²/pkt

ovh. n. 36,80 €/m²

 

Lisätietoja tuotteesta ja sen asennuksesta saat valmistajan tuotekortista.

Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 6 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Kuvaus

Vähäoksainen puuvalmis STS mäntypaneeli seinien ja kattojen sisäverhouksiin. Tuote on pintakäsiteltävissä eri sävyihin. Tuotetta ei kuitenkaan suositella saunapanelointiin mahdollisen pihkan valumisen vuoksi. Auringon UV-säteily tummentaa ajan saatossa tuotteen pinnan sävyä, joten tuote suositellaan käsiteltäväksi puunsuoja-aineella auringon UV-säteilyn vaikutuksen vähentämiseksi.

Suosittu STS-profiili eli täysin suorareunainen paneeli , jonka pontin avosaumaan jää n. 10 mm väli. Paneelin päätypontti mahdollistaa paneloinnin jatkamisen ilman koolausta, joka vähentää asennusksesta syntyvän hukan määrää. Paneeli on piilonaulattavissa, joka puolestaan mahdollistaa tuotteen huomaamattoman kiinnitysjäljen tehden siitä siistin lopputuloksen.

 

 

Lisätiedot

koko

15x95x3280

materiaali

mänty

pintakäsittely

puuvalmis

väri

mänty

profiili

STS

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi