Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

 

Toimitusmyynti

Witka Wood SOUL 2 20×100 mm tammi natural

22,80 /m
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero:

TILAUSTUOTE

Tuotteen toimitusaika n. 4-5 viikkoa tilauksesta. Varmistamme toimitusajan yhden arkipäivän sisällä tiedustelustanne.

Vähimmäiserä: 1 pkt

Pakkauskoko: 6 kpl

Menekki: 12,66 m/m²

Ilmoitathan lisäkentässä toivepituutesi sekä paneloitavan pinta-alan pituus- ja leveystietoineen.

Mainitse myös, jos haluat tuotteen valmiiksi pintakäsiteltynä johonkin seitsemästä pintakäsittelyvaihtoehdosta (27,30 €/m):

  • Väritön mattalakka
  • Kuultava valkoinen
  • Kuultava musta (kuivat tilat)
  • Kuultava musta (saunasuoja)
  • Kuultava harmaa
  • Kuultava vaaleanruskea
  • Kuultava tummanruskea
Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 8 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Jalopuisten tuotteiden toimituksissa ei tehdä esipätkintää, vaan jalopuiset tuotteet myydään täysimittaisina myyntierinä. (Jalopuutuotteet: saarni, tammi, koivu)

Kuvaus

Tervetuloa ihastelemaan Novo Wood Oy:n valmistamia Witka Wood – tuoteperheen laadukkaita sisustuspaneeleita myymäläämme. Olemme asentaneet Witka Wood – profiilit ja sävymallit Showroomiimme, jotta valintanne helpottuisi ja näkisitte tuotteet elävänä pintana ennen ostopäätöstä. Postitamme mielellämme mallipalat myös kirjepostina luoksesi.

Witka Wood – sisustuspaneelit ovat massiivipuinen paneelimallisto, joka on syntynyt yhteistyössä suunnittelija Ville Witkan kanssa. Witka Wood- mallisto koostuu viidestä eri profiilista, joista näet poikkileikkauskuvan ensimmäisessä kuvassa. Tuoteperhe koostuu moderneista teräväreunaisista ROCK-paneeleista, nostalgisen pyöreäreunaisista SOUL-paneeleista sekä täysin uudesta rauhoittavan aaltoilevista SWING-paneeleista.

Pääset tutustumaan SOUL-paneelin asennusohjeeseen sekä tuotekorttiin.

Lisätiedot

koko

20×100

materiaali

tammi

profiili

SOUL 2

Saatat myös pitää...

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi

kysy-ensin-puutoimesta