Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

ma-pe 7 – 18

la 9 – 15

 

Ulkoverhouslauta 20X95 mm HSP puuvalmis

1,45 /m
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 44005

Puuvalmis ulkoverhoustuote kannattaa pintakäsitellä mahdollisimman pian. Esim. ennen asennusta kerran ja asennuksen jälkeen kaksi kertaa. Tuotteen pituudet vaihtelevat varastotilanteen mukaan.


Kuvaus

Hienosahattu, pyöristetyin reunoin varustettu ulkoverhouslauta räystäslaudaksi tai otsalaudaksi. Tuotteessa on taustapuolella urat tuotteen vääntyilemisen ehkäisemiseksi. Puutoimelta löydät samassa koossa myös aitalautaa, joka on kaikilta neljältä sivulta hienosahattu, eikä siinä ole uria.

Lisätiedot

koko

20×95

materiaali

kuusi

pintakäsittely

puuvalmis

väri

kuusi

profiili

HSP

paino

1 kg/m

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi