Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

 

Juhannus 2024:

to  20.6.   7 – 18

pe  21.6.   Suljettu

la  22.6.   Suljettu

Ulkoverhouspaneeli UTV valeura 23X145 mm puuvalmis

2,55 /m
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 44023

UUTUUS ulkoverhouspaneeli UTV valeura 23×145 mm on puuvalmis kuusipaneeli, jonka valeura antaa leveälle paneelille kapean ja rimamaisen vaikutelman.

Paneelin varastopituuksia voit tiedustella myynnistämme.

Hyötyleveys: 135 mm

Menekki: 7,41 m/m² (Menekissä ei ole huomioitu hukkaa, joka on normaalisti noin 10%)

ovh. n. 18,90 €/m²


Kuvaus

UTV valeura 23×145 mm on kotimaisesta kuusesta valmistettu ulkoverhouspaneeli. Paneeliin viistetyn 1-valeuran avulla saadaan leveään ulkoverhouspaneeliin kapean paneelin ulkonäkö ja rimamainen vaikutelma. UTV valeura -paneeli antaa näyttävyyttä rakennuksen ulkoverhoukseen, on kyseessä sitten tehosteseinä tai rakennuksen kaikki seinät. UTV profiili tarkoittaa ulkoverhouspaneelia, jossa on täysipontti ja paneelin reunat on viistetty eri suuntiin (ks. poikkileikkauskuva). UTV paneelit voidaan asentaa sekä pysty- että vaakasuunnassa. Paneelin pinta on karhennettu hienoharjaamalla hyvän maalitartunnan maksimoimiseksi.

Paneeli on käsittelemätön tuote, joka ulkoverhouksessa käytettäessä suositellaan pintakäsiteltäväksi ensin homesuojapohjusteella (esim. Teknos Aqua Base) ja pintakäsittely ennen asennusta kerran sekä asennuksen jälkeen vähintään kaksi kertaa. Puuvalmis varastotuote mahdollistaa tuotteen käsittelyn juuri asiakkaan toivomaan sävyyn, joko kuultoväriin tai peittomaaleilla ja peittosuojilla. Sisäverhouksessa tuote kannattaa suojata auringon UV-valolta sisätiloihin soveltuvalla pintakäsittelyaineilla. Lisätietoja tuotteeseen soveltuvista pintakäsittelyaineista saat myynnistämme.

UTV valeura -paneelia on mahdollista saada toimittajalta myös valmiiksi pintakäsiteltynä. Vaihtoehdot valmiiseen pintakäsittelyyn ovat: pohja-, 1x pinta- tai 2x pintamaalattu. Paneelit voidaan pintakäsitellä yleisimpien ulkovärikarttojen sävyihin, myös kuultaviin sävyihin. Paneelin homesuojausta voidaan parantaa pohjalle levitettävällä teollisella puunsuoja-aineella.

Mikäli haluaisit tilata tuotteen valmiilla pintakäsittelyllä, voit tehdä tuotteesta yhteydenottopyynnön tai pyytää tuotteesta tarjouksen tarjouspyyntölomakkeen kautta ja kertoa tarjouksen lisätiedoissa haluavasi tuotteen valmiiksi pintakäsiteltynä. Muistathan mainita myös sävyn /sävy numeron, jolla haluat tuotteen pintakäsiteltävän.

 

Lisätiedot

Koko

23×145

Materiaali

Kuusi

Pintakäsittely

Käsittelemätön

Väri

Kuusi

Profiili

UTV valeura

Varastotuote

Kyllä

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi